Nytt samarbete med Sparks Genereration!

Nå ut till nya målgrupper

I ett spännande nytt samarbete kombinerar KEKS nätverket sina krafter med Sparks Generation, som är ledande inom digitalisering av fritidsaktiviteter och experter på att nå ut till unga.

Detta partnerskap markerar en viktig milstolpe i strävan efter att skapa fler inkluderande och engagerande fritidsmiljöer för unga i Sverige.

Genom att integrera Sparks Generations plattform SPARKSAPP med KEKS system för dokumentation och uppföljning, The Logbook, skapas ett unikt system som gör det möjligt för fritidsgårdar och andra ungdomsverksamheter att inte bara effektivt nå ut till och engagera unga, utan också att samla in viktig statistik och feedback. Denna information är avgörande för att kontinuerligt vidareutveckla och anpassa verksamheterna efter de ungas idéer önskemål och behov. Genom att samarbeta kan Sparks Generation och KEKS nu erbjuda en ännu starkare plattform för engagemang, lärande och utveckling.

– Tack vare samarbetet med Sparks Generation ser vi på KEKS stora vinster genom att verksamheterna kan nå ut till fler och en breddad målgrupp. Genom att koppla samman The Logbook och Sparks App kombineras inte bara de olika digitala verktygen utan KEKS och Sparks Generation enas i vårt engagemang för att ungdomar ska hitta ett sammanhang där de har möjlighet att ha roligt, vara en del av gemenskapen och utvecklas, säger Jenny Haglund, Generalsekreterare på KEKS

– Samarbetet är en underbar kombination av Sparks Generations passion för att göra fritidsaktiviteter och positiva gemenskaper mer tillgängliga och vår förmåga att digitalisera, med KEKS expertis inom kvalitetssäkring och utveckling av ungdomsverksamheter. Tillsammans skapar vi en dynamisk plattform som inte bara inspirerar och engagerar unga på fritiden i Sverige utan även stärker fritidsgårdars och andra ungdomsverksamheters viktiga arbete att möta dagens unga. Detta partnerskap är ett steg framåt mot vår gemensamma vision om ett inkluderande samhälle där alla barn och unga i Sverige, oavsett förutsättningar, har möjlighet att utvecklas, känna mening och gemenskap på fritiden" säger Alexandra Krook, Grundare och verksamhetschef på Sparks Generation

Relaterade länkar

Nästa
Nästa

En volontärs dagbok - del 1