Nyhetsbrev januari 2021

God fortsättning på det nya året!

Ja, visst är det svårt att veta vad som kommer att hända i framtiden? Ett sätt att bedöma vad som kommer att hända framöver är ju att titta på det som har hänt tidigare. Därför hoppas vi att era resultat för 2020 hjälper er i arbetet med att ta fram mål och handlingsplaner för 2021. 


NYA MEDLEMMAR

Vi välkomnar Nyköping, Åtvidaberg, Svenljunga, Eskilstuna, Laholm och Staffanstorp till nätverket! Under årets första veckor kommer vi att genomföra introduktioner. Det är väldigt roligt att ni har gått med!


Att jobba med öppen ungdomsverksamhet under pandemin
Eftersom många har fått ställa in och ställa om sina verksamheter har många av er hört av er till kansliet med frågor och funderingar kring hur vi kan bedriva en kvalitativ verksamhet under pandemin. Hur kan vi följa upp den verksamhet som sker online? Vilka aktiviteter funkat utomhus under vintern? Hur kan vi finnas till för våra besökare om vi inte kan ha öppet?

Detta är en ny situation för oss alla, därför bjuder vi in till en förutsättningslös träff om detta. Det är en möjlighet för er att byta erfarenheter med varandra och diskutera vilka metoder som har fungerat bra och vad ni vill utveckla mer.  

När: 9 februari klockan 13.30
Var: via Zoom
Anmälan: sv.surveymonkey.com/r/pandemi9feb21


LANSERING AV KX EDUCATION

KX är KEKS digitala lärplattform för arbetsgrupper som jobbar med öppen ungdomsverksamhet och bygger på personalgruppens aktiva deltagande och att ni vill lära och utvecklas tillsammans med varandra. 

Lansering: den 15 februari
Mer information kommer, håll utkik här på keks.se


NÄTVERK & KURSER

Logga lika – Utbildningsforum
Norra/Mellersta
Datum: 19 januari kl 13.00
Plats: Zoom
Kontakt: Ylva Medin
Ungdomsinflytandenätverket
Nätverk
Datum: 20 januari kl 10.00
Plats: Zoom
Kontakt: Mariló Venegas
Gamingnätverket
Nätverk
Datum: 20 januari kl 13.30
Plats: Zoom
Kontakt: Ylva Medin
Funkisnätverket
Nätverk
Datum: 4 februari kl 13.00
Plats: Zoom
Kontakt: Ylva Medin

STYRGRUPPSTRÄFFAR

Det är på styrgruppsträffarna som vi beslutar om vad vi ska satsa på under den kommande terminen och året, så glöm inte att prata med era representanter om era behov och vad ni tycker vi tillsammans ska satsa på. Här kan du ladda ner en lista på kontaktpersoner för alla regionala styrgrupper. 

Väst 3
Datum: 14 januari kl 13.00
Plats: Zoom
Väst 2
Datum: 26 januari kl 13.30
Plats: Zoom
Södra
Datum: 28 januari kl 9.00
Plats: Zoom
Norra/Mellersta
Datum: 3 februari 13.30
Plats: Zoom
Central styrgrupp
Datum: 11 februari kl 13.00
Plats: Zoom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required