Nyheter: Resultat 2020, ett nytt nätverk och lite till

Om du vill ha våra nyheter direkt till din mejl så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att klicka på länken till höger. 

Vi har publicerat årets resultatsammanställning och sammanlagt fick vi in 9403 svar från ungdomar på Mötesplatsenkäten och 869 svar från Gruppenkäten. Ni hittar ert lokala resultat i The Logbook genom att klicka på Enkäter och sedan 2020.

Nu är det dags att analysera era resultat, hör av er om ni vill ha inspiration eller stöd i detta. Vi ser fram emot att se era presentationer spridas i sociala medier. Följ oss på Instagram så följer vi tillbaka! Här kan ni hitta stödmaterial till analysarbetet: keks.se/analysera-resultatsammanstallningen

SUV-träff
15 december, kl 13-16
Via Zoom
Kontakt: ylva.medin@keks.se
SUV-nätverket är ett nätverk inom KEKS som riktar sig till samordnare, utvecklingsledare, verksamhetsutvecklare och liknande. 
Gamingnätverk – Nyhet!
20 januari kl 13.30-15
Via Zoom
Kontakt: ylva.medin@keks.se
Alla som vill vara med och starta upp detta nätverk är välkomna.

 

KEKS på 3rd European Youth Work Convention

The 3rdEuropean Youth Work Convention (EYWC) är den centrala plattformen för att diskutera den framtida utvecklingen av ungdomsarbetet i Europa. Deltagare är nationella delegationer från 50 länder, runt 1000 personer, med representanter för ungdomsarbetare, beslutsfattare, forskning och politik.

Tillsammans med representanter för bland annat EU och Europarådet kommer man att diskutera vad som ska ingå i den av av EU beslutade European Youth Work Agenda (EYWA) och hur detta ska genomföras i praktiken. Det man kommer fram till kommer att formuleras i en gemensam deklaration som sedan ska vägleda arbetet på både Europeisk och nationell nivå under de kommande fem åren.
 KEKS representeras i den svenska delegationen av Jenny Haglund, KEKS Generalsekreterare och Moa Andersson, Verksamhetsutvecklare i Borås stad.

The 3rd European Youth Work Convention är av avgörande betydelse för den framtida utvecklingen av ungdomsarbetet. Delar av eventet kommer därför att streamas och du kan ta dela av detta via denna länk. Du hittar också mer info om eventet och ’Agendan’ på https://www.eywc2020.eu/en/
 
 
Tack till alla som deltog på Crash Course by KEKS i oktober! Vi hade cirka 250 deltagare som var med under de två dagarna. I efterhand har vi fått många positiva reaktioner från er vilket vi uppskattar väldigt mycket. Självklart tar vi även till oss av all er feedback och ska göra vårt bästa för att framtida digitala event ska bli ännu bättre. Vi jobbar för fullt med att planera KEKS konferens 2021, som också bli digital. Mer information om den kommer nästa år.