God Jul & Gott Nytt År!

Nu går 2020 mot sitt slut och vi summerar ett år som bjudit på ordentliga utmaningar för oss alla.

Visst har det varit tufft många gånger men vi har också lärt oss mycket av de utmaningar som vi ställts inför.

  • Vi har arrangerat styrgrupper, nätverksträffar och utbildningar utan att kunna bjuda in er hit till oss eller ta oss till er.
  • Vi har introducerat två nya kollegor samtidigt som vi mest jobbat hemifrån.
  • Vi har lärt oss att det går att träffas utan att resa, även om det kan upplevas en aning torftigare.
  • Vi har alla blivit tvungna att ställa in, ställa om och tänka nytt.

Rekordmånga svar på Mötesplatsenkäten

Ni har varit kreativa och hittat på nya sätt att nå ut till ungdomarna. Ni har samlat in fler svar till Mötesplatsenkäten än någonsin tidigare. Detta bådar gott nu när vi jobbar med analys och verksamhetsplaner!

Vi har tillsammans genomfört introduktioner, utvecklings forum och nätverksträffar inom ämnen som till exempel Barnkonventionen, Projektkontor, Resultat och presentation, Att arbeta med grupper och Logga lika. Många av er deltog även i Crash Course by KEKS som var vårt första större event online.

Många nya medlemskommuner

Helsingborg, Sundsvall, Maribor, Celje, Škofja Loka och Krško, Helsinki, Espoo, Åbo, Vantaa, Laholm och Staffanstorp, varmt välkomna till KEKS-nätverket! Ännu fler är på väg in i början av 2021, vilket vi såklart tycker är väldigt roligt.

Inför 2021 är det mycket på gång och mer kommer säkert att beslutas på våra regionala styrgruppsmöten i januari/februari. Så håll utkik efter nästa nyhetsbrev! En sak vet vi dock, att KEKS konferens blir digital och kommer att ske den 20-21 april, så lägg in det i din kalender!

Vi vill tacka er alla för detta året. Under prövande perioder som denna är det riktigt skönt att ha ett så stort nätverk att luta sig mot. Nu hoppas vi på att 2021 blir ett ljusare år.

Allt gott!
//Jenny, Mariló, Ylva & Jonas på KEKS kansli