KEKS Nyhetsbrev maj

Vilket engagemang!

Det är tydligt att det finns en, positiv, rastlöshet, inom nätverket. Ett år med restriktioner och anpassningar gör oss kanske mer kreativa? Engagemanget är i alla fall väldigt stort inom KEKS den här våren.

Över 700 personer deltog på vår Konferens 20-21 april. Ni som missade den kan se de flesta föreläsningarna och samtalen på keks.se/konf. Det går dock tyvärr inte att återskapa alla spännande gruppdiskussioner, där deltagarna pratade med kollegor från andra kommuner om chartern, rasism, machonormer och digitalt ungdomsarbete. 

KEKS temanätverk sprudlar av aktiviteter. På den allra första träffen med det nya HBTQ+ nätverket var det tydligt att många verksamheter vill fördjupa arbetet kring det normkritiska förhållningssättet. Tycker du att det saknas något temanätverk? Hör av dig till info@keks.se.   

Många arbetsgrupper är igång med KX education och flera vill börja att arbeta med chartern. Det visar på en fortsatt glädjande vilja att utveckla våra mötesplatser och arbetssätt. På keks.se/kx anmäler finns anmälan till KX och på eglsverige.eu hittar ni chartern och allt stödmaterial. Har ni frågor om KX education kontakta ylva.medin@keks.se, har ni frågor om chartern eller vill ha stöd i arbetet med den, kontakta jonas.agdur@keks.se.

KEKS Konferens 2021

Se föreläsningarna igen

Tack till alla som deltog på konferensen! Tack till alla som medverkade i programmet! 

Nu finns alla föreläsningar och samtal på keks.se/konf. Där hittar du även samtalsfrågor och annat material som föreläsarna delat med sig av. 

Nätverk & Möten

InflytandenätverketFunkisnätverket
Datum: 5 maj kl 10-12
Plats: Zoom
Kontakt: Mariló Venegas
Datum: 6 maj kl 13-14
Plats: Zoom
Kontakt: Ylva Medin
Centralt styrgruppsmöteErfarenhetsutbyte #3
Årsmöte
Datum: 11 maj kl 13.30-16
Plats: Zoom
Kontakt: Jenny Haglund
Datum: 12 maj kl 13.30-15.30
Plats: Zoom
Kontakt: Ylva Medin
Seminarium för politiker och cheferSUV-nätverket
Region Norra/Mellersta
Datum: 20 maj kl 13.30-16.30
Plats: Zoom
Kontakt: Jenny Haglund
Datum: 25 maj kl 13.30-16.30
Plats: Zoom
Kontakt: Ylva Medin

Initiativ från Ale

Ale bjuder in till en träff om Discord. Deltagarna får visa upp sina Discordkanaler och berätta om framgångsfaktorer och utmaningar. 
10 maj klockan 10-12 över Teams.
Kontakt & anmälan: tommy.westers-andersson@ale.se


Kurser

ELD

Kurserna i metoden ELD är fortsatt mycket populära. Samtliga datum är redan fullbokade. Kontakta Mariló för mer information om ELD. 
Datum
6 maj    Hjo
11 maj  Skåne
19 maj  Väst 1
25 maj  Väst 1

Nyhetsbrevet i din mejlkorg?

Om du vill få kommande nyhetsbrev direkt i din inkorg ska du prenumerera genom att fylla i formuläret i högra kolumnen på denna sidan.