Lediga tjänster inom nätverket

Kungsbacka söker enhetschef

Rollen som enhetschef hos oss

Som enhetschef skapar du förutsättningar för medarbetarna att leda kvalitativ ungdomsverksamhet. Du ansvarar för enhetens budget, arbetsmiljö, kvalitet och övergripande personalansvar. Tillsammans med ledningsgruppen på sex personer och 25 dedikerade medarbetare driver du den strategiska utvecklingen inom verksamhetsområdet. Du verkar aktivt för att samarbetet mellan förvaltningens enheter utvecklas och främjas. Du har ett viktigt samarbete med kommunens förvaltningar och med samhällets övriga institutioner t.ex. Skolförvaltning, Individ & Familjeomsorg och med Polisen. Arbetsplatsen placerad på Fyren där vi arbetar aktivitetsbaserat.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • eftergymnasial utbildning som bedöms relevant för området
  • erfarenhet av liknande uppdrag med ungdomsverksamhet på den fria tiden
  • några års erfarenhet i rollen som chef med personalansvar
  • kunskap om arbetet i en politiskt styrd eller ideell organisation
  • B-körkort då verksamheten är utspridd i hela kommunen
  • erfarenheten inom metodiken nätverket KEKS (meriterande)

För att trivas i vår vardag behöver du vara bekväm med att hantera många olika frågor och perspektiv både på kort och lång sikt. Du är van att arbeta strategiskt och proaktivt samt har förmågan att både prioritera och behålla helhetsperspektivet. Att hantera och bemöta både interna och externa intressenter med olika förväntningar är du van vid.

Du är en trygg ledare som kan driva utvecklingsfrågor och se vikten av att vara ett föredöme. Du har förmågan att skapa motivation, engagemang och delaktighet och kan tydliggöra övergripande mål och förväntningar kring ditt och enhetens uppdrag. Genom ditt ledarskap får du andra att vilja och våga. Du är modig, inspirerar till nytänkande och utveckling samt skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Läs mer på: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/lediga-jobb/?category=2&sort=desc&sm=1&JobID=399702

___________________________________________________
Skicka ett mejl till info@keks.se om du vill att er annons ska publiceras här.