Var med som föreläsare på KEKS konferens 2022!

Samhället har börjat öppna upp mer och mer och vi gör oss redo för att äntligen få träffa er alla igen. Som vi har längtat! Bland annat laddar vi för en stor och innehållsrik konferens på plats i Göteborg och vi hoppas att ni är många som kan ta er hit och delta. Vi ser fram emot att välkomna er till en fullspäckad konferens i maj 2022.

Var med som föreläsare på KEKS konferens 2022!  

Konferensen 2022 kommer att erbjuda ett brett utbud av intressanta föreläsningar, seminarier, workshops och studiebesök. Vi vill att du är med och bidrar till programmet. Vi vet att det finns otroligt mycket kunskap och goda erfarenheter bland alla i nätverket och i sektorn. Därför bjuder vi in dig att komma med förslag på en programpunkt som du skulle vilja bidra med.

Vi söker efter dig som vill dela med dig av:

  • en metod
  • en berättelse om hur ni har uppnått era mål
  • ett lyckat projekt
  • en verksamhet som kan inspirera andra
  • något annat?

På vilket sätt vill du bidra?

Du kan presentera ditt bidrag genom ett seminarium, en föreläsning, en workshop, ett informationsbord eller på något annat sätt.

Tipsa oss

Om du har förslag på föreläsare eller ämnen så tar vi tacksamt emot dem också. Du kan göra det genom att fylla i en intresseanmälan via nedanstående länk.

Deadline

Intresseanmälan är öppen till 15 oktober men skicka gärna in ditt förslag så tidigt som möjligt. Vi ser fram emot att se vad du/ni vill dela med er av.

Du anmäler ditt intresse via denna länk: sv.surveymonkey.com/r/intresseanmalanKonf22