SUV-nätverket den 25 maj

Dag och tid:

25 maj klockan 13.30–16.30

Plats:

Digitalt via Zoom, en länk skickas ut till alla som anmält sig dagen innan mötet.

Anmälan:

Senast den 23 maj via: https://sv.surveymonkey.com/r/SUV25maj 
Länken till mötet skickas ut den 24 maj.

Kontakt: 

Ylva Medin, 0739-883522, ylva.medin@keks.se

 

Starta upp arbetet med tipsbanken

Vi har under det gångna året tagit oss igenom arbetscykelns delar. På våra träffar har vi tillsammans samlat in tips, behov och förslag på lösningar. Tack vare det arbetet sitter vi nu på ett stort material som är början till den tipsbank som vi tillsammans ska skapa. Därför ska vi på kommande träffar fördjupa oss och bli mer konkreta. Målet är att vi ska skapa tipsbanken som innehåller verktyg till arbetscykels alla moment. 

Den 25 maj ska vi fokusera på Genomförandet av mötesplatsenkäten. På SUV-nätverket den 14 september 2020 jobbade vi i grupper för att identifiera utmaningar i enkätarbetet och tog fram förslag på åtgärder för detta.

Kontakta Ylva, se ovan, så skickar hon upplägget för träffen till dig. Förbered dig genom att läsa det och formulera sätt att utveckla de olika punkterna. 

Varmt välkomna!

//Moa, Ebba, Susanna, Ylva och Jonas i SUV-nätverkets planeringsgrupp

Missa inte kommande träffar

Om du vill få information om kommande erfarenhetsutbyten, utbildningar och nätverksträffar så rekommenderar vi att du anmäler dig till nyhetsbrevet. Det gör du enkelt genom att fylla i formuläret i högra kolumnen på denna sidan.