Hjälp oss!

KEKS Konferens 2023

Vi arbetar febrilt med att hitta inspirerande, coola, viktiga och kunskapsbaserade programpunkter till nästa års konferens. För att kunna sätta ihop ett så brett utbud som möjligt ber vi nu dig om hjälp.

Den 31 maj till 2 juni 2023 bjuder KEKS in till en konferens för alla våra medlemmar och andra som arbetar och verkar inom vår sektor. Vårt mål är att alla deltagare ska åka hem med nya idéer, kunskap, kontakter och inspiration efter dessa tre dagar.

Vi vet att det finns en massa kunskap, erfarenhet och fantasi bland oss i KEKS – tillsammans kan vi skapa ett brett utbud av intressanta föreläsningar, seminarier, workshops och studiebesök!

Nu kan DU vara med och bidra till att konferensen blir något utöver det vanliga.

Du kan själv eller ihop med kollegor göra en presentation under ett seminarium/workshop/föreläsning/infobord/utställning.

Det kan handla om din verksamhet och vad ni gör, en metod ni använder, ett projekt eller något annat. Här hittar du exempel på vad våra medlemmar presenterade på konferensen 2022.
Anmäl intresse här, senast den 30 oktober. sv.surveymonkey.com/r/intresseanmalan23

Du kan komma med tips på studiebesök, föreläsare och/eller teman du skulle vilja ta del av.

Har du varit på en föreläsning som du tycker var intressant eller vet om en verksamhet som borde få chansen att presentera sig?
Kom med ditt förslag, senast den 30 oktober: sv.surveymonkey.com/r/tips23

Du kan ingå i vår referensgrupp som sätter samman innehållet.

Vill du vara med och diskutera hur vi utformar konferensen och ta fram programmet?
Anmäl ditt intresse senast den 30 oktober: sv.surveymonkey.com/r/referensgrupp

Du kan ingå i gruppen som arrangerar vår stora välkomstfest.

Vi vill ha en hejdundrande fest med mat och underhållning! Vill du vara med och planera och genomföra festen? (OBS! Du bör jobba i göteborgstrakten.)
Skicka ett mejl till Ylva vid intresse: ylva.medin@keks.se.

Du kan hjälpa till med det praktiska under själva konferensen.

Vi behöver seminarievärdar, informatörer, guider, mm för att konferensen ska flyta på så bra som möjligt. Om du vill vara med och bidra så kan du delta på konferensen till reducerat pris.
Skicka ett mejl till Ylva vid intresse: ylva.medin@keks.se.