Erfarenhetsutbyte #3 den 12 maj

Det är snart dags för Erfarenhetsutbyte #3 om att arbeta i öppen ungdomsverksamhet under pandemin. Vi ska utbyta erfarenheter kring delaktighet och sommarplanering och vi kommer att ha en sammanställning av alla anteckningar från de två tidigare träffarna som utgångspunkt.

Fördjupning

Vi har sammanfattat alla anteckningar från de två tidigare träffarna. Med utgångspunkt från detta kommer vi tillsammans att dela erfarenheter om att jobba med inflytande och delaktighet i digitala aktiviteter. Ni kommer som vanligt att få sitta i grupper och diskutera med kollegor från andra kommuner.

Sommaren

Hur ser planerna för sommaren ut? Vilka aktiviteter ska genomföras och hur? Finns det bra exempel på hur vi får med ungdomarna i planering, förberedelser och genomförandet av sommaraktiviteterna?

När:               12 maj klockan 13.30-15.30, alla inom KEKS nätverket är välkomna
Var:               via Zoom, länk skickas till alla som anmält sig den 8 mars.
Anmälan:        senast 10 maj via https://sv.surveymonkey.com/r/ERF12maj, länken mejlas ut den 11 maj
Kontakt:         Mariló 0768-92 56 66, marilo.venegas@keks.se och Ylva 0739-88 35 22, ylva.medin@keks.se

 

Missa inte kommande träffar

Om du vill få information om kommande erfarenhetsutbyten, utbildningar och nätverksträffar så rekommenderar vi att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Det gör du enkelt genom att fylla i formuläret i högra kolumnen på denna sidan.