Så mycket bättre…

… när vi är tillsammans

Häng med på tre fullspäckade dagar med seminarier, studiebesök och föreläsningar. Känn pulsen! Möt nya och gamla kollegor från hela Sverige plus våra europeiska partners. Fika, mingla, festa och få nya inspirerande idéer och kunskaper. Vi gjorde mycket bra under pandemin – nu tar vi det med oss till nästa nivå!

KEKS konferens 2022 äger rum på Lindholmen Konferens Center som ligger intill Göta älv på Hisingen. Du kan ta dig direkt dit med buss från Göteborgs Centralstation på cirka 15 minuter. Vi har satsat på att få till ett brett utbud med både seminarier och studiebesök, vi bjuder även in er alla till fest den 11 maj. Hoppas att ni alla kan komma.

Anmälan

Anmäl dig via denna länk: sv.surveymonkey.com/r/KEKS2022SV
Anmäl dig senast den 9 mars.
Det är viktigt att du har läst igenom programmet och valt ut vilka seminarier du önskar innan du börjar att fylla i din anmälan. Du kan ladda ner programmet via länken längre ner på denna sida.
Anmälan är bindande. Din plats kan dock överlåtas till någon annan i samma organisation om detta meddelas senast den 10 maj till info@keks.se.

Kostnad

Fest

Deltagaravgift: 1800 kronor/deltagare
I priset ingår samtliga seminariepass, studiebesök, fest, fika och torsdagens lunch.
Onsdag kväll tar vi en kort promenad till Kooperativet Lindholmen som ligger i Götaverkets gamla varvslokal, mitt i hjärtat på Lindholmen.

Här bjuds vi på god mat från olika food trucks, ett underhållande quiz och mingel med de andra deltagarna. Låt oss tillsammans skapa en fest utöver det vanliga! Ni är alla inbjudna.

Tillval

 
Hotell
Extra måltider
Radisson Blu Riverside Hotel
Enkelrum:    1300 kronor/natt
Dubbelrum:  1600 kronor/natt
L’s Resto – Lindholmen konferens center
Lunch onsdag: 150 kronor
Lunch fredag: 150 kronor
TaKeT – takbar
Middag torsdag: 400 kronor

_____________

PROGRAM

Du kan välja mellan 27 olika seminarier, varav 8 på engelska, och 4 studiebesök. Läs programmet noga och välj ut vilka pass som du önskar. I anmälan får du göra ett första-, andra- och tredjehandsval för varje seminariepass, så det underlättar att vara förberedd. Notera även att några seminarier erbjuds vid två tillfällen.

Vi skickar ut bekräftelse till alla anmälda efter att anmälningstiden har gått ut.

Anmälan är bindande. Din plats kan dock överlåtas till någon annan i samma organisation om detta meddelas senast den 10 maj till info@keks.se.

LADDA NER PROGRAMMET HÄR

_____________