Häng med!

På tre fullspäckade dagar med seminarier, workshops, studiebesök och föreläsningar om öppen ungdomsverksamhet! Känn pulsen! Möt nya och gamla kollegor från hela Sverige plus våra europeiska medlemmar och partners. Fika, mingla, festa och få nya inspirerande idéer och kunskaper.

I år kan du välja bland 36 olika seminarier och 4 studiebesök, så vi tror att det finns något för alla. En blandning av workshops och föreläsningar med både olika experter, medlemskommuner och andra organisationer kommer att bjuda på intressanta insikter och kunskaper. Dessutom ger studiebesöken dig möjlighet att få en direkt inblick i olika verksamheter. Detta är en konferens du inte vill missa!

Program

Läs programmet och välj ut vilka pass som du önskar. I anmälan får du göra ett första-, andra- och tredjehandsval för varje seminariepass, så det underlättar att vara förberedd.

Vi skickar ut bekräftelse till alla anmälda cirka en månad före konferensen.

Anmälan är bindande. Din plats kan dock överlåtas till någon annan i samma organisation om detta meddelas senast den 20 maj till info@keks.se.

LADDA NER PROGRAMMET

Anmälan

Anmäl dig via denna länk: sv.surveymonkey.com/r/KEKSCONFERENCE2023registration (gäller ej föranmälda kommuner). Ha programmet tillhands när du gör din anmälan, det underlättar.

Sista anmälningsdagen är 31 mars. Anmälan är bindande. Vi har begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Du hittar alltid aktuell information här på keks.se. Om du har frågor angående din bokning, kontakta oss på info@keks.se.

Kostnad

Medlemmar: 1 900 kronor/deltagare
Icke medlemmar: 2 600 kronor/deltagare
I priset ingår samtliga seminariepass, studiebesök, fest, fika och torsdagens lunch.

TILLVAL MÅLTIDER
Onsdag lunch: 165 kronor – kl 11.30-12.45
Torsdag middag: 450 kronor – kl 18.00-20.00
Fredag lunch: 165 kronor – kl 12.00-13.00

Fest!

Onsdag kväll tar vi en kort promenad till Kooperativet Lindholmen. Här bjuds vi på god mat från olika food trucks och mingel med de andra deltagarna. Låt oss tillsammans skapa en fest utöver det vanliga! Ni är alla inbjudna.

Plats

KEKS konferens 2023 äger rum på Lindholmen Konferens Center som ligger intill Göta älv på Hisingen. Du kan ta dig direkt dit med buss från Göteborgs Central-station på cirka 15 minuter eller med båt från Stenpiren på 6 minuter.
Adress: Lindholmspiren 5, Göteborg