Nyhetsbrev juni

Tack till alla deltagare och föreläsare!

Det var härlig stämning, intressanta föreläsare och en rolig fest på årets konferens. Tack till alla som kom och var med! 400 ungdomsarbetare från 43 svenska kommuner och 12 länder samlades under tre dagar i maj på Lindholmen i Göteborg. Vi planerar redan för nästa år och ska göra allt vi kan för att den ska bjuda på samma underbara energi som årets upplaga gjorde. 

För er som var med och vill se föreläsarnas presentationer har vi skapat en sida. Alla har inte skickat in dem ännu men ni hittar de flesta här: keks.se/konferens22-presentationer

KEKS växer

Vi välkomnar våra nya medlemskommuner Bengtsfors, Bjuv, Hudiksvall och Karlshamn! Alla har haft sina introduktionsdagar under våren. Det har väldigt roligt att besöka er på plats och träffa alla som jobbar i verksamheterna. 


Nytt temanätverk

Ett nytt temanätverk har tagit form – Ungdomsledarnätverket. De hade sin första träff den 19 maj. Alla som arbetar med unga ledare, ungdomsledarutbildning eller annan typ av metod/idé kring att ge unga besökare utbildning och ansvar för att leda andra unga är välkomna att delta. En planeringsgrupp är formad och information om kommande träffar skickas till styrgrupperna och de som anmälde sig till första träffen.


KEKS representerar

Mellan 11 juli-14 augusti är kansliet stängt. Vi önskar er alla en underbar sommar!


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

De vet väl att du kan få vårt nyhetsbrev direkt till din mejl? Vi gör utskick några gånger per termin där vi informerar om vad som är på gång inom nätverket och inom vår sektor.

Prenumerera nu!

* obligatoriskt fält